skip to Main Content

Onze visie: Gepersonaliseerd ontwikkelen

Gepersonaliseerd ontwikkelen betekent voor ons dat we jouw persoonlijke ontwikkeling centraal stellen. Uiteraard kijken we naar je omgeving (bijvoorbeeld je werkgever en/of je team) en de context waarin jij je begeeft, maar het vertrekpunt ben jij! Waar sta je nu en waar ligt jouw ontwikkelplafond? Alles ertussen is jouw ontwikkelwereld. Wij helpen je effectief de weg te vinden. Van start tot finish.

Klik op de tekening voor de interactieve PDF versie

Jouw persoonlijke ontwikkelroute

Even een cursus doen en dan weer door? Zo werken wij liever niet. Wij geloven in continu ontwikkelen. En daarom werken we met de individuele ontwikkelroutekaart. Een kaart die steeds meebeweegt met jouw ontwikkelwereld en jouw omgeving. Hoe het werkt?

  • We definiëren samen het vertrekpunt en de finish
  • We stellen samen je individuele routekaart op
  • We starten met ontwikkelen
  • We checken samen of je doelen ook echt zijn gehaald

Toch samen leren?

Ontwikkelen in een groep is leuker, geeft je de kans van elkaar te leren en levert je een positieve stimulans in het leerproces. We maken matches in de groepsindeling op basis van niveau, leerbehoeftes en omvang/intensiteit van de leervragen. Samen bepalen we vervolgens het programma, de frequentie van ontwikkelen en de duur van het ontwikkeltraject. We verzorgen naast individuele training en coaching, ook troaching voor groepen van 2-8 deelnemers.

Ons portfolio (klik op 1 van de afbeeldingen hieronder)

Klik HIER voor onze tarieven

Back To Top