Over Ons

Masseling HRD Experts B.V. is Rob Masseling.

Bij Masseling HRD Experts B.V. draait alles om het ontwikkelen van mensen en organisaties. Rob is geen man van de verpakking, maar een expert op de inhoud die zijn vakgebied tot in de kern begrijpt.

Bij Masseling HRD Experts B.V. geloven we niet in loze beloftes of sjablonen voor succes. Rob is niet iemand die je vertelt welke weg naar succes je moet bewandelen. In plaats daarvan staat hij naast je, wijst hij je in de juiste richting en helpt hij je de weg te vinden die het beste bij jou of de organisatie past.

Bij ons vind je geen poespas. Wat je wel vindt, is een toegewijd team dat zich inzet voor de groei en ontwikkeling van jouw organisatie. We brengen echte verandering teweeg, stap voor stap.

Dat doen we op de volgende manier

01. Mens

Mensen vormen de kern van elke organisatie. Daarom staat de mens centraal in onze aanpak. In onze visie betekent gepersonaliseerd ontwikkelen dat we jouw persoonlijke ontwikkeling centraal zetten en investeren in jouw groei. Van start tot finish. Of het nu gaat om leiderschapsontwikkeling, teambuilding of individuele coaching, we investeren in de groei en het welzijn van elk individu binnen uw organisatie.

02. Middelen

Bij Masseling HRD B.V. geloven we in een holistische benadering van ontwikkeling, die altijd begint met een grondige analyse en onderzoeksfase om de specifieke behoeften te begrijpen. Vervolgens bieden we gerichte training en coaching (on the job) voor effectieve implementatie en tot slot nemen we de tijd om de impact te meten en evalueren zodat we voortdurend kunnen leren en verbeteren.

03. Methode

Effectieve ontwikkeling vereist een doordachte aanpak. Onze methode is gebaseerd op bewezen principes en praktijken, maar we passen deze altijd aan de unieke behoeften van uw organisatie aan waarbij coaching on the job altijd een integraal onderdeel is van onze aanpak waarbij we individuen begeleiden terwijl ze in hun dagelijkse werkzaamheden nieuwe vaardigheden toepassen.

Maak een afspraak