skip to Main Content

Troachen

 

Personal coaching noemen wij liever Personal Troaching. Personal Troaching (een combinatie van trainen en coachen) blijkt steeds weer een zeer effectieve ontwikkelroute. Individuele aandacht en focus op jouw leervragen! Onze coaches zijn zeer ervaren en deskundig en kennen de dagelijkse praktijk uit eigen ervaringen. Binnen onze coaching-methodieken wordt het theoretisch kader wel degelijk gebruikt, maar de praktische toepassing ervan staat voorop. Personal coaching gaat meer “om de vent dan om de tent”. Daarom zoeken we altijd naar een goede match tussen coach en deelnemer.

Proces

 1. Vrijblijvende intake (verkennen klik tussen de coach en deelnemer & inventariseren van de coach-vragen)
 2. Opstellen van het coachplan
 3. Overeenstemming bereiken over de ontwikkelroute
 4. Start coaching traject
 5. Evaluatie en terugkoppeling

Walking Troaching

Naast de coachsessies die we “aan tafel” doen, gaan we ook naar buiten. Ontdek ook hoe effectief en verfrissend deze coaching sessies zijn als we al wandelend door de natuur jouw obstakels aanpakken. Het werkt echt fantastisch! Maar let op: Zweverig wordt het zeker niet! Misschien wel wat zweterig…

Door in beweging te zijn kom je in beweging!

 

Troach Experience

Troach Experience is een zeer intensieve vorm van personal troaching. Je gaat samen met je coach 2-4 dagen op pad ergens in Europa. Van een aantal dagen stevig wandelen in Ierland tot een weekend intensief samen aan de slag op Texel. Tijdens deze dagen zijn we samen continu bezig met jouw grootste krachten en/of belemmeringen. We trekken je even uit je reguliere werk- en leefomgeving en werken (non stop) aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Heftig, maar zeer effectief!

Door deze sterke focus ben je snel in staat het roer weer zelf vast te pakken en vaar je weer de juiste koers…

Zo gaan we bijvoorbeeld naar:

 • Domaine La Flotte (Zuid Frankrijk)
 • De Waddeneilanden 
 • Killarney Park Ierland
 • Hürtgenwald Duitsland
 • Domaine St Christophe, Saint-Mihiel, Frankrijk
 • Daune (Eiffel) Duitsland
 • Normandië (Frankrijk)

Arrangementen in deze dienst zijn volledig verzorgt en worden volledig op maat aangeboden. Een echte klik tussen coach en deelnemer is een voorwaarde. 

Klik HIER voor onze tarieven

 

Back To Top